Bestellingen

De levertijd varieert op het moment doordat de voorraden niet altijd toereikend zijn. Momenteel versturen we 90% van de bestellingen die geplaatst worden op een werkdag binnen 24 uur. De overige bestellingen duren wat langer omdat we de bestelling dan nog niet compleet hebben. Wil je graag een indicatie van de levertijd? Je kunt altijd een whatsapp bericht sturen naar 06-15082898 met je bestelnummer en we reageren zo snel mogelijk.

De verzendkosten zijn standaard binnen Nederland 5,95. Heb je een bestelling voor meer dan 150 euro? Dan is verzending helemaal gratis.

Voor België en Duitsland is het tarief 10,75 en ook bij besteding van meer dan 150 euro gratis.

We krijgen ook vaak de vraag of we ook per brievenbus pakket kunnen versturen. Dit is helaas niet mogelijk. De kosten per bestelling zijn voor ons meer dan alleen de verzendkosten. Zo hebben we kosten voor een enveloppe, voor het systeem en natuurlijk handeling kosten voor het inpakken. Wij kunnen dus helaas niet voor minder dan 5,95 kleine bestellingen versturen.

Jazeker, achteraf betalen is mogelijk via Klarna.

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar. Whatsappen kan altijd. Hier reageren wij meerdere malen per dag. Ons whatsapp nummer is 06-15082898

Omdat we ook een winkel hebben nemen we soms de telefoon niet op als het daar druk is. Zou u zo goed willen zijn om een whatsapp bericht te sturen als we niet opnemen? We bellen dan zo snel mogelijk terug.

Nee dit is niet mogelijk. We hebben geen afhaal locatie.

Nee. We hebben verder geen reparatie afdeling. We stimuleren klanten ook altijd om fietsreparaties zelf uit te voeren. Vragen over fietsreparaties? Bekijk dan eens onze uitgebreide blog over fiets reparatie: www.fietsenmakendoejezelf.nl

Ja, deze ontvang je direct na het plaatsen van de bestelling. Kun je de mail niet vinden? Wellicht is deze onverhoopt in de Spam beland.

Heb je de zoekbalk al geprobeerd? Als je op de homepagina ( www.budgetfietsonderdelen.nl ) de zoekterm in de zoekbalk intypt krijg je een lijst met resultaten. Wellicht staat het product hier tussen. Anders kun je hem ook nog opzoeken via de categorieën. 

Wij versturen de onderdelen via PostNL. Je krijgt ook een track & trace code zodra de bestelling onderweg is.

De verzendkosten zijn altijd 5,95. Ook als je alleen een klein onderdeel besteld. Omdat de kosten van het verwerken van een bestelling niet alleen de verzendkosten zijn is het niet mogelijk om minder verzendkosten te rekenen bij kleine bestellingen.

Technische vragen

Helaas is hier geen kort antwoord op te geven. Er zijn heel veel verschillende soorten kettingkasten op de markt.

We hebben een uitgebreid artikel geschreven over kettingkasten. Het is goed om dit even door te lezen voordat je bezig gaat met het vervangen van je kettingkast: https://www.fietsenmakendoejezelf.nl/fiets-reparaties/kettingkasten/

We hebben een artikel geschreven over hoe je uit kunt vinden welke bandenmaat je nodig hebt. Het is altijd het beste om de ETRTO maar op te zoeken als je een nieuwe fietsband nodig hebt. Deze staat altijd vermeld bij de banden in onze webshop. 

Meer weten over de juiste bandenmaat bepalen? https://www.fietsenmakendoejezelf.nl/fietsband-reparaties/welke-band-past-op-mijn-fiets/

Er zijn eigenlijk maar 2 soorten handvatten. Kinder handvatten en handvatten voor volwassen fietsen.

Kinder handvatten
Deze zitten vaak op hele kleine fietsen. Heb je dus een 12 – 18 inch fiets heeft deze waarschijnlijk de kleine maat.

‘’Normale handvatten’’
Verder zijn alle handvatten dezelfde maat en passen ze eigenlijk op iedere fiets. Als je dus een fiets hebt die groter dan 18 inch is kun je alle handvatten gebruiken

Wil je weten hoe je handvatten makkelijk kunt monteren? Dat lees je hier: Handvatten monteren

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Hieronder kan je aangeven welke cookies je wil accepteren. Hier kan je de privacy policy lezen.
Waar ben je naar op zoek?