Over ons

Voorstellen

Over ons - Benn Veninga

Mijn naam is Benn Veninga, eigenaar van budgetfietsonderdelen.nl. Toen ik een tijd geleden een fietsenzaak begon viel had ik niet goed nagedacht over de marge op onderdelen. Het schijnt dat fietsonderdelen in een fietsenwinkel toch vaak 2,5 tot 3 keer over de kop moeten gaan. Omdat ik hier op voorhand niet over na had gedacht heb ik mijn producten veel te goedkoop aangeboden. Het viel mij op dat er enorm veel mensen waren die langs kwamen voor onderdelen. Deze mensen kopen fietsen in, knappen ze op en verkopen ze vervolgens weer via marktplaats. Voor deze mensen zijn er weinig online aanbieders te vinden. Toen ik destijds begon met het zoeken naar partijen onderdelen werd het steeds drukker met handelaren. Wat ik per ongeluk heb ontdekt is dat heel erg veel verkopen veel beter werkt dan een klein beetje verkopen voor een hoge prijs. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk de beslissing heb genomen alleen nog maar verder te gaan met fietsonderdelen. Mijn assortiment is gefocust op stadsfietsen. Ik wil niet het allergrootste assortiment hebben, Als ik dit zou willen zou de marge per product ook hoger moeten liggen. Dit strookt niet met mijn doel. Ik wil puur en alleen de allergoedkoopste zijn. Vind je een product in deze webshop wat ergens anders goedkoper te krijgen is? Laat het mij vooral weten, ik zoek direct een oplossing.

Persoonlijke service

Voor mij is het belangrijk om mijn klanten te kennen. Als er gebeld word naar de webshop ben ik in 90% van de gevallen degene die opneemt. Als wij elkaar al vaker hebben gesproken en je belt of ‘‘de banden’’ op voorraad zijn ga ik je ook niet vragen naar een artikel nummer. Ik weet namelijk (vaak, mijn geheugen laat me natuurlijk ook wel eens in de steek) wat voor banden jij gebruikt.

Kennis

Omdat ik lang in de fietsenbranche heb gewerkt en alle benodigde diploma’s heb behaalt heb ik ook de kennis in huis over fietsen. Heb je een vraag over een bepaald soort fiets of heb je een probleem waar je niet uit komt? Geen probleem, ik sta voor je klaar.

Contact

Benn Veninga

Mail: info@budgetfietsonderdelen.nl
Telefoon: 06-15082898

Adres:
Uranusweg 22P
8938AJ
Leeuwarden