Over Budget Fietsonderdelen

De Budgetfietsonderdelen webshop is een onderdeel van Benn Fietsen B.V. U kunt bij Budgetfietsonderdelen.nl terecht voor een ruim assortiment goedkope fietsonderdelen.

U kunt bij Budgetfietsonderdelen.nl terecht voor een ruim assortiment goedkope fietsonderdelen. Voor ons is het belangrijk om onze klanten te kennen. Wanneer er gebeld word naar de webshop krijg je in de meeste gevallen dezelfde persoon aan de lijn. Als wij elkaar al vaker hebben gesproken en je belt of ‘‘de banden’’ op voorraad zijn ga ik je ook niet vragen naar een artikel nummer. Ik weet namelijk (vaak, mijn geheugen laat me natuurlijk ook wel eens in de steek) wat voor banden jij gebruikt. De Budgetfietsonderdelen webshop is een onderdeel van Benn Fietsen B.V.

Kennis

Omdat we lang in de fietsenbranche actief zijn geweest en alle benodigde diploma’s hebben behaalt hebben wij ook de kennis in huis over fietsen. Heb je een vraag over een bepaald soort fiets of heb je een probleem waar je niet uit komt? Geen probleem, we staan voor je klaar.

Blog en YouTube-kanaal

Om al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden hebben wij ook een blog en YouTube-kanaal waar wij verschillende fietsreparaties uitleggen en uitleggen hoe je geld kunt verdienen met fietsen. Bekijk ze hieronder of bezoek fietsenmakendoejezelf.nl of E-bike Forum.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Hieronder kan je aangeven welke cookies je wil accepteren. Hier kan je de privacy policy lezen.
Waar ben je naar op zoek?