Verzending, Afhalen en Retourneren

Verzending

Verzending binnen Nederland kost 5,95 en is bij besteding van 150 euro of meer helemaal gratis. Voor België en Duitsland berekenen we 10,75 verzending. Ook hier is het boven de 150 euro gratis.

Wanneer u besteld heeft pakken wij uw bestelling zo snel mogelijk in. Zodra uw pakket ingepakt is ontvangt u een email met daarin de bevestiging dat de bestelling afgerond is. Dit houd in dat het pakket bij ons ingepakt klaar staat. Vervolgens gaat het pakket naar PostNL. Hier word deze aan het einde van dezelfde middag gescand.

Op dat moment ontvangt u de definitieve track & trace code. Hiermee kunt u uw pakket volgen en zien wanneer hij ongeveer bezorgd word. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk in te pakken maar niet alles is altijd op voorraad. Bij grotere bestellingen of bestellingen van minder voorkomende producten kan de verzending tot maximaal 5 werkdagen duren.

Uiteraard doen wij ons best om altijd sneller te verzenden. Wilt u weten wanneer uw bestelling verzonden word? U kunt altijd een appje sturen naar 06-15082898 met uw bestelnummer en de vraag wanneer u het pakket kunt ontvangen. Vaak kunnen we dan prima een schatting maken over wanneer het pakket verzonden word.

Afhalen

Afhalen is bij ons ook mogelijk. U kunt uw bestelling plaatsen en bij het afrekenen ‘’Afhalen in Leeuwarden’’ of ”Afhalen in Harlingen” selecteren. U betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Wij leggen uw spullen klaar bij ons in de winkel in Leeuwarden of onze winkel in Harlingen. Vervolgens ontvangt u een email wanneer de spullen klaar staan.

U kunt het vervolgens van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:30 ophalen.

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

bennfietsenwinkel.nl

BENN Fietsenwinkel Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861BB Harlingen

fietsenwinkelharlingen.nl

Retourneren

Retourneren is binnen 14 dagen altijd mogelijk zonder opgave van reden. Wel moet het product zoveel mogelijk in originele verpakking en compleet terug gestuurd worden.

Heeft u iets verkeerd besteld? U kunt dit altijd retourneren, de verzendkosten zowel heen als terug zijn voor uw eigen rekening.

Nadat wij het product in goede orde ontvangen hebben storten wij het aankoop bedrag terug.

Hebben wij per ongeluk iets verkeerd geleverd? In dit geval zijn de retour kosten en het eventueel omwisselen van de producten voor onze rekening.

Retour aanmelden

U kunt uw retour aanmelden via email.
U ontvangt dan het retouradres en informatie over het verpakken.

Neem contact met ons op