Fietsonderdelen Groothandel

Fietsonderdelen Groothandel

Fietsonderdelen Groothandel

Ben jij op zoek naar een betrouwbare fietsonderdelen groothandel? Wij van Budgetfietsonderdelen zijn een laagdrempelige groothandel. Zo kun je ook als kleinere afnemer bij ons terecht. Geen minimale afnames, geen verplichtingen en scherpe prijzen. Doordat wij in grote aantallen inkopen kunnen we enorm scherpe prijzen hanteren.

Dus heb jij een fietsenwinkel, mobiele fietswerkplaats, sociale werkplaats, school of ben je gewoon een hele fanatieke thuis klusser? Wij helpen je graag aan fietsonderdelen tegen de juiste prijs!

Grote voorraden

Door snelle groei zijn we constant bezig met het opschalen van onze voorraden. We proberen zoveel mogelijk op voorraad te houden zodat we snel kunnen uitleveren. Op dit moment leveren we tot wel 90% van onze bestellingen dezelfde dag aan bij de vervoerder. Je kunt het pakketje dan dus de volgende dag verwachten. In sommige gevallen duurt het helaas nog wat langer maar we zijn er hard mee bezig om de leveringen zo snel mogelijk te houden.

BULK aanbiedingen

Als je een fietsenmaker of fanatieke klusser bent heb je natuurlijk wel eens wat meer onderdelen nodig. Daarom hebben wij in onze webshop bulk aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan dozen binnenbanden, buitenbanden per 10, dozen kettingen, werkplaats verpakkingen kabels etc. Deze bieden wij tegen een nog scherpere prijs aan zodat jij een goede marge kunt maken op de fiets of fietsreparatie.

Partijen fietsonderdelen

Wij kopen regelmatig grote restpartijen in zodat we onderdelen nog onder de normale inkoopprijzen kunnen verkopen. Doordat we een groot klantenbestand hebben hebben we de capaciteit om veel onderdelen snel door te zetten. Zo heb jij er wat aan omdat je scherp kunt inkopen, en hebben wij er wat aan omdat we grotere partijen kunnen opkopen. Echt een win-win situatie dus!

Heb je zelf grote partijen fietsonderdelen? Bied deze dan vooral aan via service@budgetfietsonderdelen.nl

Let wel op: Wij zijn op zoek naar veel van dezelfde artikelen. We kopen dus graag 100 (liever nog 1000) dezelfde shifters op, maar niet 100 verschillende artikelen.

Verzending via PostNL

Voor de verzending hebben we niet gekozen voor de goedkoopste aanbieder maar wel voor de aanbieder die het beste levert. Pakketten via PostNL komen vrijwel altijd de volgende dag aan. Uiteraard gaat ook hier wel eens wat mis maar op jaarbasis zien we dat ruim 99% van de pakketten op de juiste dag afgeleverd wordt. Doordat PostNL een uitgebreid netwerk van afhaalpunten heeft is het ook geen ramp als je er niet bent om het pakket aan te nemen. Je kunt immers later afhalen bij een afhaalpunt.

Lage verzendkosten

Wij rekenen binnen Nederland 5,95 voor de verzending en verzenden vanaf 150 euro gratis. Voor zendingen naar België hanteren we 6,95 verzendkosten en ook hier is verzending vanaf 150 euro helemaal gratis. 

Veel fietsonderdelen groothandels werken met minimale afnames of hele hoge handelingskosten bij kleinere bestellingen. Wij doen dit niet om het zo laagdrempelig mogelijk te houden. Uiteraard verwerken ook wij bij voorkeur grotere bestellingen en bieden we dus franco levering aan bij bestellingen boven de 150 euro.

Beginnende fietsenmaker

Ben je een beginnende fietsenmaker en kun je zo nu en dan wel eens een steuntje in de rug gebruiken? Wij hebben zelf ervaring met het opzetten van meerdere fietsenwinkels en reparatiebedrijven. We delen tips over het opstarten van een eigen bedrijf en over specifieke fietsreparaties op onze andere website. Kijk voor tips eens op fietsenmakendoejezelf.nl of op ons Youtube kanaal.

Prijzen inclusief BTW

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw. Je weet dus precies wat je af moet rekenen. 

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op. We zien je graag tegemoet als klant in onze webshop en willen heel graag een leuke en langdurige samenwerking met jou aan gaan! Budgetfietsonderdelen is de fietsonderdelen groothandel voor jou.

Bekijk hier al onze fietsonderdelen.