Partij fietsonderdelen verkopen

Partij fietsonderdelen verkopen

Partij fietsonderdelen verkopen

Wij kopen op regelmatige basis grote partijen fietsonderdelen in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Restpartijen
  • Overstock
  • Faillissement partijen
  • Complete fietsenwinkels

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het verkopen van partijen elektrische fietsen.

Wij hebben voldoende ruimte, middelen en klanten om grote partijen te verwerken. Let wel, met grote partijen hebben we het niet over tientallen stuks. Wij hebben interesse vanaf een paar 100 zadels tot complete zeecontainers vol. Gelieve alleen grotere partijen aan te bieden.

Heeft u een restpartij waar u graag snel vanaf wilt? Stuur dan een voorraad lijst met aantallen en de vraagprijs naar service@budgetfietsonderdelen.nl en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

Restpartijen fietsonderdelen

Heeft u een restpartij onderdelen die wellicht minder courant is of een overgebleven gedeelte van een grotere partij? Bied dit gerust aan ons aan. Zolang de prijs goed is hebben wij interesse.

Overstock fietsonderdelen

Bent u fabrikant en heeft u veel overstock? Wij zijn geïnteresseerd in deze fietsonderdelen. Wij kunnen snel en op regelmatige basis afnemen waardoor u geen last heeft van overstock en u snel ruimte heeft voor nieuwe producten.

Faillissement partijen

Bent u een curator en heeft u een partij fietsen of fietsonderdelen die u graag aan de man wil brengen? Wij kunnen complete partijen met fietsen, fietsonderdelen en winkelinventaris overnemen. Ook is het mogelijk om bijbehorend onroerend goed aan te bieden.

Fietsenwinkel verkopen

Wilt u stoppen met uw fietsenwinkel en wilt u graag uw complete winkel, voorraad en inventaris verkopen? Wij houden ons van harte aanbevolen. Ook kunnen we het onroerende goed van uw winkel overnemen zodat u alleen de sleutel hoeft in te leveren en wij de rest regelen.

Webshop verkopen

Verkoopt u een fiets gerelateerde webshop? Ook dan zijn we geïnteresseerd in zowel bedrijven als voorraden.

Uw partijen aanbieden?

Heeft u een partij fietsonderdelen, fietsen of een winkel die voldoet aan bovenstaande criteria? Neem dan gerust even contact op via service@budgetfietsonderdelen.nl en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Bent u juist op zoek naar partijen fietsonderdelen? Bekijk dan hier ons aanbod:

Aanbod partij fietsonderdelen